Feestmenu 2021 Takeaway

We laten ons samen met Koolcooking.be volledig gaan in het BBQ Atelier van Bourbon-Sleeckx en maken het jullie graag gemakkelijk voor de feestdagen!

Met passie voor outdoorcooking stellen we jullie graag ons feestmenu voor.

Kalfscarpaccio op hooi gerookt

pompoen – beukenzwam

Bloemkoolvelouté

snippers van gerookte zalm

Sint-Jacobsvrucht kruidenkorst

gebrande prei – beurre blanc en/of

Eendenborst of parelhoen

parelcouscous – rode biet – sjalot – groene asperges

Brownie zoute caramel

sinaas – hazelnoot

3 gangen € 40,00 (geen velouté – keuze tussen St-Jacobsvrucht of eend/parelhoen)
4 gangen € 50,00 (keuze tussen St-Jacobsvrucht of eend/parelhoen)
5 gangen € 65,00

*Geen liefhebber van eend, kies dan voor parelhoen als alternatief. Of liever veggie, ga dan voor de berloumi.

Voor de kids hebben wij ook een lekker menu samengesteld:
tomatensoepsoep – videe van hoevekip – chocoladefantasie € 20,00

Maak het feestje compleet met een aangepast wijntje:

Cava: Torremar brut (€ 15)
Witte wijn: K-Naia Verdejo/Sauvignon blanc – Rueda (€ 15)
Rode wijn: Il Pumo Primitivo – San Marzano (€ 15)

Bestellen:

Graag bestellen 5 dagen vóór afhaaldatum via dit formulier

( https://forms.gle/v8tZxdHJEqViK83d6)

Om de kwaliteit te verzekeren, houden we het aantal menu’s beperkt.

Afhalen bij BBQ Atelier:

Bredabaan 948, 2930 Brasschaat / Maria-Ter-heide
(24/12 van 14u tot 17u en 25 & 31/12 van 12u tot 15u)

Afhalen bij Kool Cooking:

Kattenstraat 35, 2000 Antwerpen
(24/12 vanaf 14u tot 17u en 25 & 31/12 van 12u tot 15u)

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.