Feestmenu 2021 Takeaway
We laten ons samen met Koolcooking.be volledig gaan in het BBQ Atelier van Bourbon-Sleeckx en maken het jullie graag gemakkelijk voor de feestdagen!
Met passie voor outdoorcooking stellen we jullie graag ons feestmenu voor.
Kalfscarpaccio op hooi gerookt
pompoen – beukenzwam
Bloemkoolvelouté
snippers van gerookte zalm
Sint-Jacobsvrucht kruidenkorst
gebrande prei – beurre blanc en/of
Eendenborst of parelhoen
parelcouscous – rode biet – sjalot – groene asperges
Brownie zoute caramel
sinaas – hazelnoot
3 gangen € 40,00 (geen velouté – keuze tussen St-Jacobsvrucht of eend/parelhoen)
4 gangen € 50,00 (keuze tussen St-Jacobsvrucht of eend/parelhoen)
5 gangen € 65,00
*Geen liefhebber van eend, kies dan voor parelhoen als alternatief. Of liever veggie, ga dan voor de berloumi.
Voor de kids hebben wij ook een lekker menu samengesteld:
tomatensoepsoep – videe van hoevekip – chocoladefantasie € 20,00
Maak het feestje compleet met een aangepast wijntje:
Cava: Torremar brut (€ 15)
Witte wijn: K-Naia Verdejo/Sauvignon blanc – Rueda (€ 15)
Rode wijn: Il Pumo Primitivo – San Marzano (€ 15)
Bestellen:
Graag bestellen 5 dagen vóór afhaaldatum via dit formulier
( https://forms.gle/v8tZxdHJEqViK83d6)
Om de kwaliteit te verzekeren, houden we het aantal menu’s beperkt.
Afhalen bij BBQ Atelier:
Bredabaan 948, 2930 Brasschaat / Maria-Ter-heide
(24/12 van 14u tot 17u en 25 & 31/12 van 12u tot 15u)
Afhalen bij Kool Cooking:
Kattenstraat 35, 2000 Antwerpen
(24/12 vanaf 14u tot 17u en 25 & 31/12 van 12u tot 15u)