Appel wraps
- 4 appels
- 8 Warps
- 100gr suker
- Mespuntje kaneel
Bereidingswijze
- Schil de appel en snij ze in stukken
- Bak de appels licht en bestrooi ze tijdens het bakken met een beetje kaneelsuiker.
- Eventueel kunnen de blokjes licht geflambeerd worden met calvados. ( OPGELET!!!)
- Haal de appelblokjes van het vuur.
- Verdeel de blokjes op de Warps en rol deze stevig op . Gebruik eventueel een tandenstoker om alles goed bij elkaar te laten hangen.
Mascarpone-crème
- 500 ml slagroom
- 500 g mascarpone
- 80 g Suiker
Bereidingswijze
- Klop de room stevig op met de suiker.
- Spatel de mascarpone voorzichtig onder het roommengsel.
- Meng er de advocaat door.
- Doe het mascarponemengsel in een spuitzak en zet ong. 1u in de koelkast.
Afwerking
- Gril de gevulde warps kort
- Leg op een bord en werk af met de mascarpone room en een blaadje munt