Appel wraps

Ingrediënten  

  • 4 appels
  • 8 Warps
  • 100gr suker
  • Mespuntje kaneel

Bereidingswijze

  • Schil de appel en snij ze in stukken
  • Bak de appels licht en bestrooi ze tijdens het bakken met een beetje kaneelsuiker.
  • Eventueel kunnen de blokjes licht geflambeerd worden met calvados. ( OPGELET!!!)
  • Haal de appelblokjes van het vuur.
  • Verdeel de blokjes op de Warps en rol deze stevig op . Gebruik eventueel een tandenstoker om alles goed bij elkaar te laten hangen.

Mascarpone-crème

Ingrediënten  

  • 500 ml slagroom
  • 500 g  mascarpone
  • 80 g Suiker

 

Bereidingswijze

  1. Klop de room stevig op met de suiker.
  2. Spatel de mascarpone voorzichtig onder het roommengsel.
  3. Meng er de advocaat door.
  4. Doe het mascarponemengsel in een spuitzak en zet ong. 1u in de koelkast.

 

Afwerking

 

  • Gril de gevulde warps kort
  • Leg op een bord en werk af met de mascarpone room en een blaadje munt

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.