“Het Grillige Pad van Tom: Van BBQ-Fan tot Certified EGGspert!”
In mijn jeugd stond ik regelmatig achter het kookvuur en toverde ik gerechten uit de traditionele keuken op tafel. Als een echte “keukenonderzoeker” begon ik mijn culinaire reis. Op mijn 18e, temidden van een stortvloed aan gerechten, bouwde ik mijn eerste smoker. Spareribs en koud gerookte zalmen werden de helden, terwijl traditionele saté en kippenbouten snel het veld moesten ruimen voor enorme stukken vlees. Bijgerechten? Die werden rechtstreeks op het houtvuur van de smoker bereid. Ja, ik was serieus bezig met mijn barbecuekunsten!
Ik volgde talloze workshops en avondcursussen om mijn kookexpertise te vergroten. Maar wacht, er is meer! Na verloop van tijd stapte ik in een hele nieuwe wereld toen ik mijn eerste Big Green Egg verwierf. Het was alsof ik een andere dimensie betrad. Na een paar jaar onderging ik zelfs een opleiding bij Big Green Egg België en werd ik demochef. Ik mocht mijn passie delen met dealers en enthousiastelingen. En alsof dat nog niet genoeg was, ben ik door Big Green Egg gecertificeerd om workshops te geven en behoor ik tot de drijvende krachten achter #EGGTOPIA.
Maar daar stopte het niet. De Ofyr en Braaimaster maakten hun intrede in mijn arsenaal van grillapparaten, en eerlijk gezegd, ze zijn net zo leuk om mee te werken als hun namen doen vermoeden. Met een verzameling van deze diverse apparaten heb ik voldoende ervaring opgedaan om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of je nu een barbecuelegende in de maak bent of gewoon je huidige grillgame wilt opvoeren, ik sta voor je klaar om je te begeleiden.
En zoals ze zeggen: “Keep the Fire Burning!” Dus kom langs voor een demonstratie of workshop en laten we samen het vuur aanwakkeren!
Tot snel, Tom