Wie ben ik ?

Tijdens mijn jeugd stond ik regelmatig achter het kookvuur en maakte gerechten uit de traditionele keuken klaar. Gepassioneerd door techniek volgde ik een technische opleiding en bouwde ik, op men 18 jaar, een eerste smoker. De spareribs, koud gerookte zalmen waren de toppers de traditionele saté en kippenbouten werden als snel vervangen door mooie grote stukken vlees en de bijgerechten werden op het houtvuur van de smoker klaargemaakt. Verschillende jaren volgde ik zelf workshops en avondschool om zo mijn kookexpertise uit te breiden.

Na een tijdje werd de eerste Big Green Egg aangekocht en een totaal nieuwe wereld ging voor me open. Na enkele jaren kreeg een opleiding bij Big Green Egg Belguim en ging ik aan de slag als demochef. Ik mocht mijn passie gaan delen bij hun dealers. Ondertussen ben ik door Big Green Egg gecertificeerd voor het geven van workshops en ook één van de drijvende krachten achter #EGGTOPIA.

De Ofyr & Braaimaster vulde de collectie toestellen aan en ook deze merken zijn toestelen waar ik graag mee werk. Door de verscheidenheid van toestellen die ik zelf gebruik heb ik voldoen ondertussen voldoende ervaring om u te helpen met het maken van de juiste keuze of het geven van een workshop om u toestel nog beter te leren kennen.

Ik zie je graag op een demonstratie of workshop.

Keep the Fire Burning
Tom

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.