Pizza passie

Houtoven pizza passie

Mijn passie voor pizza

Mijn passie voor pizza komt voort uit de liefde voor eerlijke, verse ingrediënten en de kunst van het handgemaakte deeg. Het proces van het kneden, rijzen en uitrollen van het deeg is voor mij een meditatieve handeling. Het geeft me voldoening te weten dat het eindproduct een harmonieus samenspel zal zijn van smaken, texturen en geuren.

Ik hou ervan om met mijn handen te werken, om elk stukje deeg te vormen en te beheren, en om te zien hoe het zich langzaam tot een smaakvolle, krokante korst ontwikkelt. En dan komt het leuke gedeelte: het beleggen. Ik kies altijd voor verse ingrediënten die hun natuurlijke smaken behouden.

Eenmaal in de oven, wordt de keuken gevuld met heerlijke geuren, en mijn zintuigen worden geprikkeld door de belofte van een heerlijke maaltijd. Eenmaal uit de oven, met een knapperige korst en een sappige topping, is elke hap een feest voor de smaakpapillen.

Terwijl ik geniet van mijn zelfgemaakte pizza, voel ik me dankbaar voor de eenvoud van dit gerecht, en hoe het me altijd weer terugbrengt naar de basis van wat koken is: het creëren van iets puurs en smaakvol.

AVPN opleiding

Ik besloot een opleiding te volgen bij de Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN) om de echte, authentieke manier van pizza bakken te leren. Waarom ik naar Napels ging? Omdat dit de bakermat is van de echte Italiaanse pizza en hier vind je de beste kennis en expertise op dit gebied. Mijn opleiding aan de AVPN was niet zomaar een opleiding. Het was een intensieve, succesvolle training van verschillende dagen waarin ik leerde over de geschiedenis van de pizza, de traditionele methoden en het belang van kwaliteitsingrediënten. Ik leerde niet alleen de technische vaardigheden van het maken van het deeg en het bakken in een houtgestookte oven, maar ik kreeg ook een diepgaande waardering voor de authenticiteit en toewijding die nodig is om een echte pizza te maken. Deze ervaring heeft mijn passie voor pizza verder aangewakkerd en heeft mij een solide basis gegeven om mijn vaardigheden als pizzabakker verder te ontwikkelen.

Opleiding AVPN diploma Chef
Pizza bij u thuis of op bedrijf

Pizza-ervaring thuis of op uw bedrijf

Beleef de heerlijke smaak van authentieke pizza’s, vers bij u thuis of op uw bedrijf. Of u nu zelf aan de slag wilt gaan met bakken of liever geniet van kant-en-klare lekkernijen, wij staan voor u klaar. Onze pizza’s worden bereid met de beste verse producten en eigengemaakt deeg, voor een onvergetelijke smaak.

Onze houtgestookte ovens zorgen voor een authentieke en sfeervolle ambiance, waar de geur van versgebakken pizza’s de lucht vult. Organiseer een gezellige avond thuis of verras uw medewerkers met een bijzondere traktatie op het werk. Wij creëren een ontspannen en warme sfeer, ideaal voor elke gelegenheid.

Laat u verleiden door de smaak van Italië, rechtstreeks uit onze oven. Geniet van de passie en het vakmanschap waarmee wij elke pizza bereiden. Maak van elk moment een smakelijk feest met onze heerlijke pizza’s!

Of het nu gaat om een intiem diner met familie en vrienden of een grootschalig evenement, wij passen onze service aan uw wensen aan. Onze professionele en vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw evenement.

Naast het serveren van overheerlijke pizza’s bieden we ook de mogelijkheid om een interactieve kookervaring te beleven. Gasten kunnen meedoen en leren hoe ze de perfecte pizza bakken onder begeleiding van onze ervaren pizzaioli. Dit zorgt voor een leuke en educatieve activiteit die uw evenement nog specialer maakt.


© 2023 Created by Backyardcooking.be