Wat doen we

Workshops Big Green Egg

Workshops

Bij backyardcooking begrijpen we de waarde van een persoonlijke en intieme barbecue-ervaring. Daarom bieden we privébarbecue-workshops aan, waarbij u de geheimen van de grillmeesters kunt ontrafelen in uw eigen vertrouwde omgeving. 

Bent u op zoek naar een unieke en vermakelijke manier om het teamgevoel binnen uw organisatie te versterken? Overweeg dan onze teambuilding-barbecue-workshops. Samenwerken in een ontspannen en informele sfeer, terwijl u nieuwe vaardigheden leert en smakelijke gerechten bereidt, kan wonderen doen voor de teamdynamiek.

Wij verzorgen regelmatig workshops op verschillende locaties, waaronder ons vaste adres bij BBQatelier, evenals bij Big Green Egg Belgium en andere dealers zoals oa Kookdepot.

Kom en ontdek de kunst van het grillen en koken met ons!

Neem contact op

Neem contact op.

Demonstratie

Als ervaren demochef ben ik gepassioneerd over het delen van mijn kennis en vaardigheden met uw publiek. Of het nu gaat om het demonstreren van de veelzijdigheid van de Big Green Egg, Ofyr, Braaimaster, vonken houtoven, of andere outdoor kookapparatuur, ik kan uw producten in de schijnwerpers zetten en hun potentieel demonstreren. Samen kunnen we de perfecte demonstratie bespreken die past bij uw behoeften en doelstellingen. Of u nu uw nieuwe producten wilt introduceren, uw klanten wilt inspireren met creatieve kooktechnieken, of gewoon een memorabele culinaire ervaring wilt bieden, ik sta tot uw dienst.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner om uw outdoor kookapparatuur te presenteren en uw publiek te betrekken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Laten we samenwerken en de mogelijkheden verkennen om uw merk te laten schitteren tijdens demonstraties en evenementen. Samen kunnen we iets geweldigs creëren.”

Neem contact op

Neem contact op.

Foodtruck

Catering, Workshops en Teambuilding

In de loop van 2024 is onze foodtruck beschikbaar voor evenementen, bedrijfsfeesten, teambuilding of gezellige feestjes bij u thuis. De truck is voornamelijk uitgerust met een hout gestookte pizzaoven, maar we kunnen deze snel aanpassen naar Big Green Eggs of andere apparatuur. Heeft u een mobiele bar nodig? Ontbijt, lunch of een heerlijk diner? Informeer naar de mogelijkheden.

Wij zijn gepassioneerd over pizza en bieden verschillende mogelijkheden aan om te voldoen aan uw wensen. Onze pizza’s worden gemaakt met de beste ingrediënten en zorgvuldig bereid. We bieden ook vegetarische, veganistische en opties aan.

We streven ernaar om een onvergetelijke ervaring te creëren voor al onze klanten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een reservering te maken voor uw evenement. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw gasten te verwennen met onze heerlijke gerechten.

Informatie aanvraag

Vul het formulier in voor meer informatie.

Catering

 Stap binnen in de wereld van catering met een hartstochtelijke liefde voor live cooking. Of het nu gaat om een walking dinner, buffet, receptie, of de gezellige sfeer van een foodtruck, bij ons staat elk gerecht symbool voor toewijding en wordt samengesteld met de grootste zorg, gebruikmakend van eerlijke en verse ingrediënten. Wij schenken aandacht aan elk detail en beloven u een nieuwe smaakervaring, dankzij het gebruik van de Big Green Egg, OFYR, en live cooking.

Omdat we geloven dat elk evenement uniek is en dat iedereen verschillende wensen en verwachtingen koestert, hanteren wij geen standaard prijslijst. In plaats daarvan staan we klaar om een op maat gemaakt voorstel voor u samen te stellen, volledig afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen. Bij ons gaat catering verder dan alleen smaak, het is een culinaire beleving die u niet snel zult vergeten.

Informatie aanvraag

Vul het formulier in voor meer informatie.

live-cooking-braaimaster
bbqatelier met jonas

Bbqatelier The shop

BBQ-atelier van Bourbon Sleeckx, waar onze passie voor outdoor koken samensmelt met een ongeëvenaarde expertise. Bij ons vind je niet alleen geweldige producten en workshops, maar ook de authentieke geest van het barbecueën. Wat ooit begon als een bescheiden pop-up is nu uitgegroeid tot een bloeiende en volwaardige BBQ-winkel.

Bij Backyardcooking nemen we met trots de dagelijkse leiding over de workshops en de organisatie van de winkel voor bbqatelier bij Bourbon Sleeckx.

We nodigen je uit in deze winkel te  Braschaat!

Naar bbqatelier

Bezoek de website van bbqatelier.

F.A.Q.

Wij hechten waarde aan persoonlijk contact, maar voor snel antwoord op veelgestelde vragen, bekijk hieronder. Als iets nog niet duidelijk is, neem gerust contact met ons op.

Directe aankoop bij ons is niet mogelijk. We onderhouden nauwe relaties met diverse distributeurs. Het uitgebreide assortiment van BBQatelier omvat hoogwaardige producten. We verstrekken graag advies en verwijzen je graag door naar een van onze partners waarmee we samenwerken. Zij zijn bekwame dealers en zullen de levering met de nodige service verzorgen. Het uitgebreide assortiment van BBQatelier omvat hoogwaardige producten, en we staan klaar om je vanuit onze winkel graag verder te helpen.

Een privéworkshop verschilt aanzienlijk van catering. Tijdens een workshop ligt de focus op het leren werken met een toestel, terwijl bij cateringopdrachten het doel juist is dat je zelf niet aan het vuur staat. We zijn echter bereid om tijdens een cateringopdracht graag uitleg te geven. Het materiaal dat we meebrengen voor een cateringopdracht zal ook anders zijn dan wat we voor een workshop gebruiken. Het combineren van catering en workshop is een uitdaging vanwege deze verschillen

Wij verzorgen regelmatig workshops op verschillende locaties, waaronder ons vaste adres bij BBQatelier, evenals bij Big Green Egg Belgium en andere dealers zoals oa Kookdepot, Kooktijd. Ook kunnen wij op uw locatie werken. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Wij zijn meer dan bereid om je te ondersteunen en mee te denken over een haalbare oplossing.

Of je nu op zoek bent naar advies over de beste apparatuur of specifieke gerechten die passen bij jouw outdoorcooking project, we staan klaar om je te assisteren. Laat ons weten welke specifieke aspecten van het project je graag wilt bespreken of waar je hulp bij nodig hebt, zodat we samen een plan kunnen uitwerken dat perfect aansluit bij jouw wensen.

© 2023 Created by Backyardcooking.be